Välkommen hit ;-)

Välkommen hit! Kul att du tittar in här hos mig. Lämna gärna en lite kommentar om du har tid.

onsdag 22 juni 2011

Published with Blogger-droid v1.6.8

6 kommentarer:

 1. Är det en Wigwam eller vad är det? Är den i chalk? Fanns det någon 4a till mig?

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Det är den i lite liac och chalk fanns inte. Fanns en i den mörk lila färgen och i stlk 3: jag kom faktiskt i en strlk 3 så jag är supernöjd. Kul att du kan kommentera igenc. ?r nyfiken på vad du handlade på Juttaboden! Fanns det mycket? Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Du jag ringde på stört till butiken och det fanns ju ingen 4a :( Den finns på min önskelista. Grattis till ett lyckat köp!!
  Jag hade tänkt göra ett inlägg men jag kan inte lägga upp några bilder. Har tagit några närbilder på det jag köpte igår, som jag tänkte visa. Gillar du Silk sleveless dress? Fanns på Jutaboden för halva priset! Det fanns en hel del Ka-ching dress oxå. Åk och kolla vetja!

  Kramkram

  SvaraRadera
 4. Åh, är den från Freeport? Jag älskar ju modellen på Wigwam och lite lilac är jättefin!Vad kul att du fick tag i den! Får man fråga vad de kostade på Freeport (om den nu kommer därifrån)?
  Kram

  SvaraRadera
 5. En härlig wigwam månne? :-)

  Hoppas du får en superfin midsommar

  kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 6. Oj vad jag frestar er! Fanns mycket på Freeport. Jag har länge velat ha en Wigwam men siktat på den gråa eller den i chalk. Det som fanns på Freeport var lite lilac och den plommon färgade som jag inte vet vad den heter. Fanns i strl 3 vad jag vet och jag lyckades komma i strl 3 som annars kräver strl 4. Kostade ca 1200 men eftersom min hade en liten trasig söm fick jag hosta upp drygt 900 . Kram till er som kommenterar och alla andra men jag blir så glad att ni tar er tid att titta in här.

  SvaraRadera