Välkommen hit ;-)

Välkommen hit! Kul att du tittar in här hos mig. Lämna gärna en lite kommentar om du har tid.

fredag 24 juni 2011

Glad midsommar<3

Önskar er alla bloggläsare en riktigt härlig midsommar. Njuter av god mat och min härliga Wigwam. Älskar den! Vill ha fler.....
Published with Blogger-droid v1.6.8

7 kommentarer:

 1. Klart du ska ha flera! Med en wigwam i garderoben har man alltid något att ta på sig!
  Trevlig midommar!

  SvaraRadera
 2. Ja verkligen! Skulle vilja ha en grå. Någon som vet om den grå är liknande i storlek? Fick dum svar på dina frågor om Freeport? Det fanns mycket att väljan på denna gång. Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Glad midsommar!

  Hälsningar från solen i Grekland!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Fortsatt trevlig midsommar!
  Hur är Berrydress i storleken tycker du? Har hört att den ska vara rymlig. Vilka färger fanns den i på Freeport och vad kostade den? Har varit sugen på en länge nu.
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 5. HAlvan; på det mesta i OM har jag strl 4: oftast är det för smått runt armarna eller bysten. I livealot och Wigwam kom jag däremot i strl3: har för mig att jag provade BErry dress is trl 3 och den satt precias lagom. De färger jag såg var beige; den jag provade, och cerise. Tror att de kostade ca 1700: imorgon börjar dock deras rea med 30 %;-)
  kram

  SvaraRadera
 6. Wigwam is comfortable and flattering....the perfect dress. I wish that I had kept the velvet colour it was like a nice glass of red wine.
  Happy midsummer!
  Kram from Canada,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 7. Jag har wigwam i 5 färger och just den i grått är lite tightare runt byst/rygg än de andra jag har. De andra jag har som kom i samma kollektion är inte lika tighta, men som vanligt med Odd Molly kan det ju vara slumpen.
  Hoppas du hittar en!

  SvaraRadera