Välkommen hit ;-)

Välkommen hit! Kul att du tittar in här hos mig. Lämna gärna en lite kommentar om du har tid.

lördag 30 april 2011

HJÄLP och tävling!


denna underbara klänning är verkligen superfin MEN den är väldigt urringad på mig så jag behöver lite hjälp med vad man kan ha under för att det inte ska bli så urringat???
Påminner också om tävlingen som slutar den 5/5 och den hittar du HÄR
Önskar er alla en härlig Valborg<3 Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Den är jättefin! Jag vet inte riktigt vad ha under. Själv hade jag nog sytt om den till vanliga axelband hmm......kan du inte ta med den till någon butik och prova med en halterneckbehå?
  Det kanske räcker..
  kramar och önskar dig en fin valborg,
  L

  SvaraRadera
 2. Kul att du tittar in här. Jag har testat med halterneck bh men urrigningen är djup och jag gillar inte att visa så mycket. Ska testa att sy om den om det går. Då kan maj ju ha chrysalis under. Annars kanske jag kan sy fast lite spets på bhn. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jag skulle nog ha en bandeau bh. Finns fina på Lindex. Är ju ofta inga axelband på och de går rakt över liksom. Använder såna jättemycket :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Du kan ju ta tex mörkt lila bomullsspets & sylla fast där i glipan på klänningen. Ja, eller något annat tyg som du tycker är passande :-) En trekant typ.
  Tyget är väl dubbelt? .. så syllar du på insidan, syns det inte på utsidan :-)

  SvaraRadera
 5. Vivan och Johanssonskan:
  Tack för hjälpen. Jag ska testa båda alternativen. Får rapportera här sedan. Vill ni vinna mitt smycke så glöm inte tävlingen som slutar imorgon.<3

  SvaraRadera