Välkommen hit ;-)

Välkommen hit! Kul att du tittar in här hos mig. Lämna gärna en lite kommentar om du har tid.

onsdag 1 juni 2011

De är mina.....

Missade förstås de snygga träskorna Swedish Hasbeens då de samarbetade med H&M men jag hitta dem på Tradera och nu har de kommit. Tycker de är så snygga !!! Idag blev det ingen helbild men jag har Provrummets underbara underklänning med Hunky Dorus fina "Gotta love it dress".
Här kommer de igen....

Snäckskalshalsbandet har jag pysslat ihop.
Fina färger.
Min senaste favorit bland smycken är dessa armband mfl som man kombinera hur som helst. Gjorda av mig;-)
Här ser ni mina snygga naglar...
När jag kom hem bytte jag till jeanskjol och leggings och började packa. När fina Bina skulle komma och hämta en pryl hon köpt av mig drog jag på mig denna snygga t-shirt över. Har ju inte visat denna goding närmare sedan jag köpte den på Freeport och Odd Molly träffen.
Så fint tryck!
Roade mig lite med kameran.

Önskar er alla en härlig helg!
Kram Pernilla

3 kommentarer:

  1. ohh jag ser exakt var du fotat bilderna - där har jag suttit många gånger och ätit lunch förra året. KANONFIN kombination - du är så fin!

    (ja jag har en glad son)

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Jag norpade två par från Hasbeens och H&M samarbetet och de är ju bara sååå sköna och fina (dock inte den modellen du har men den är fin också)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Bina: Klart att du känner igen dig;-) Inte mysigaste stället att sitta ute på. Då jag jobbade i stan hade vi en takterass på 6:e våning med utsikt över stadsparken. Trivs bra i provrummets underklänningar med någon tunika över. TACK!
    Vvan: Tycker träskorna är fina men inte speciellt sköna. Dina är superfina men jag klarar inte av att gå i så höga. De låga får räcka för mig. Hur har det gått med halterneckklänningen?
    Kram till er båda.

    SvaraRadera