Välkommen hit ;-)

Välkommen hit! Kul att du tittar in här hos mig. Lämna gärna en lite kommentar om du har tid.

fredag 29 juli 2011

Åstol

Den här godingen köpte jag i våras men har inte använt den så mycket eftersom jag tycker den är en finklänning. Är på väg till Åstol. Det är så mysigt. Med på resan är OMs handcreme. Vad tycker ni om den? Kram på er!
Published with Blogger-droid v1.6.8

6 kommentarer:

 1. Den klänningen är SÅ fin, provad den i Kalmar igår, men jag fyller ut den för mycket :( Handkrämen har jag inte provat, men har lite andra produkter från Odd Molly. Ha det gott!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Du är SÅ fin i den klänningen! Jag älskar handkrämen - den och bodybuttern är något jag måste ha - alltid! Fyller på mitt förråd före de tar slut så jag ALDRIG är utan.

  Är det där dina egna armbandskreationer?

  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Kul att se er här igen! Ni ser ut att ha haft underbara semestrar! KLänningen är verkligen underbar! Handcremen luktar ljuvligt men jag är inte så övertygad som du Bina om den är en superbra handcreme. ARmbanden är egengjorda förutom det med stora pärlor som jag hittade på GIna för 19 kr. Hoppas ni får en härlig helg! Kramkram

  SvaraRadera
 4. Du är superfin i klänningen!!! Jag har varit så sugen på den, men avstått pga halternecken. Nu när jag ser dig i din klänning undrar jag om du har ändrat din klänning upptill? Om ja, var det svårt?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Tack! Klänningen är ljuvlig med sina spetsar och broderier. Jag tycker det är fint med halterneck men den är så uringad att jag ville ha ngt under. Därför sydde jag fast axelbanden så att jag kan ha en vanlig underklänning och bh under. Var superlätt! Nålade fast axelbanden och sydde en vanlig rak söm några gånger tvärs över. Lät överblivna axelband hänga kvar på insidan så att den lätt går att återställa. Visar bild i nästa inlägg. Tack för att du tittade in här! Kramkram

  SvaraRadera
 6. Nej handkrämen är inte "bra" - Men den luktar gott och ger tillfällig flyktig fukt.

  Jättefina armband - gillar massor!
  *KRAMAR*

  SvaraRadera