Välkommen hit ;-)

Välkommen hit! Kul att du tittar in här hos mig. Lämna gärna en lite kommentar om du har tid.

tisdag 6 mars 2012

Arg så jag kokar

Bloggen ska ju inte vara någon gnällblogg utan handla om allt det trevliga i livet men nu är jag arg. Jag är arg så jag kokar. Jag har fått nog !! Jag vet inte vad jag ska göra, jag kokar över. Slår på tangenterna på datorn precis som det hjälper. Min arbetsgivare är så korkad. Tillsätter massa nya tjänster och drar ner på de viktiga delarna som rör människor liv och välbefinnande. När det drabbar våra barn som är vår framtid blir jag skogstokig.  Arg, arg, arg jag kokar. Vet inte hur jag ska somna efter det här. Även om bloggen ska vara trevlig så var det här min ventil så jag måste bara skriva av mig någonstans. Hur kan man skapa massa nya tjänster som ska utveckla verksamheten och inte göra det möjligt för alla att söka, utan bara vissa....Jag har själv bekostat min högskoleutbilning och har dyra studielån att betala. Hur kan man då låta någon med en gymnasieutbilning kliva rätt högst upp och få många tusenlappar mer än mig i lön. Den personen fick säkert 10 00 kr i löneförhöjning. Varför är det bara för vissa personer att söka?!? Handplockas folk här och där utan riktig anställningsförfarande. Beslutsfattare längst upp som inte vågar ta tillbaks beslut som kostar mycket pengar, jag talar om 500 00 kr per år/person, trots att personen inte har behov av insatsen. Bäst jag slutar för annars har jag väl inga läsare kvar.
Allt det bästa till er mina kära läsare som ger mig så mycket.
Återkommer imorgon med positiv anda. Kraaaaam P


4 kommentarer:

 1. Godmorgon,
  Förstår du blev förbaskad igår! Är ju aldrig kul när ledningen gör lite som dom vill utan hänsyn till andra o annat!
  Hoppas du är lite bättre till mods idag!
  Här skiner solen men är -7 på morgonen, så det är bara att palta på sig..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Aj då, du fick min uppmärksamhet i alla fall.

  Skönt att få skriva av sig sånt man anser vara orättvisa, jag vet själv hur ilsk jag blir när något retar upp mig och då vill jag helst agera så fort som det bara går.

  Hoppas det ordnar sig med orättvisan.

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 3. Äsch varför måste man vara så förbannat positiv hela tiden?
  Jag tycker det tyder på eftertanke att man reflekterar över det dåliga/orättvisor ibland.

  SvaraRadera
 4. Tack söta ni! Skönt att få vara lite negativ ibland som du säger Helen, måste man vara så sketans positiv jämt. Jag kan inte heller låta bli att säga vad JAG tycker. Kan inte "slicka" mig uppför karriärsstegen bara för att komma uppåt. Jag har kokat idag också och har delat mina åsikter med mina två närmaste chefer och de håller med;-) Till och med chefen ännu högre upp är arg så det känns bra så felet sitter mkt högre upp. Nog dax att släppa. Återkommer här imorgon;-)
  TACK för er respons.

  SvaraRadera