Välkommen hit ;-)

Välkommen hit! Kul att du tittar in här hos mig. Lämna gärna en lite kommentar om du har tid.

måndag 3 januari 2011

Otippat köp

Ja det blev inte riktigt det jag tänkt mig men jag föll för den. Provning kommer senare. Kram
Published with Blogger-droid v1.6.5

5 kommentarer:

 1. Har du varit på Freeport?? Eller? Själv ska jag shoppa i Borås imorgon.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja idag har jag äntligen kommit till Freeport. Tyckte inte de hade så mycket. Mest i små storlekar och mycket i fula färger, ill gönt och ill gult. Hade hoppats på något att ha under min Livealot blus. Shoppade dock en klänning, salon silk dress i dark blue. Var mycket finare i verkligheten. Gav bara 598:- och den har kostat 1495:- så det var ett fynd. Åkte sedan in till Göteborg och sprang på affären Milk and Honey som har 30% på allt tror jag utom prespring. Hittade där en underkjol till att ha under Livealot men kände att jag inte kunde shoppa mer idag. Har shoppat till maken och barnen också.Tack för din kommentar. Jag kanske kan fråga dig sedan om lite produktbilder? Jag tänkte starta min Mollygarderob. Önskar dig en bra dag i Borås. Blir nog inte mycket till affärer för mig imorgon. Är rätt mör i benen.Nu ska jag lägga upp lite bilder från dagen. Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har sparat massa produktbiler, men jag har inte just din nya tunika. Det är bara att fråga om du vill ha någon produktbild.
  Åhh, nu blir jag sugen på att åka till Freeport, intalar mig att det inte kommit in något nytt.
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Expediten sa att det kommer in nytt i slutet av januari så jag skulle nog vänta tills dess. Man kan ju ringa och kolla när det kommit in nytt för nu fanns det inte så mycket fint. Mycket gult, grönt och orange.

  SvaraRadera
 5. Gult grönt och orange är just de färgerna som inte kommer in i min gaderob. Ligger lite lågt, snart kommer våren.
  Kram

  SvaraRadera